Galerij

De Rudolf staat graag in het centrum van alle aandacht. Met z’n sfeervolle vlammenspel weet hij vele harten te veroveren en heeft daarom aan aandacht meestal geen gebrek. Mensen trekken van oudsher altijd naar het vuur en de vlammen. Voordat je het weet zit je met z’n allen bij de Rudolf in de tuin. Met de Rudolf heb je liever een goed gesprek met fijne vrienden dan een avondje binnen televisie kijken. Een stuk gezonder en gezelliger want het hout moet tenslotte ook gekapt worden….. ze zeggen niet voor niets dat je van een houtkachel wel 3 x warm wordt.

Marshmallows maken!

Hier word je toch meteen vrolijk van? Zo’n heerlijke tuinhaard op je terras tussen al je lievelingsspullen en planten?

De Rudolf voelt zich snel thuis, of je ‘m nou op een strak betegeld terras neerzet of tussen het groen natuurschoon. Er is maar één ding wat er bij de Rudolf toe doet. Zijn honger moet af en toe gestild worden dus voer ‘m regelmatig een houtblokje en hij houdt je warm.  Marshmallows lust hij ook graag zoals je ziet.

Zomers sfeertje!

Wil je ook lekker buiten relaxen met je voeten bij het haardvuur? De Rudolf buitenkachel houdt graag je voeten voor je warm. Als het met de zomer niet zo wil lukken heb je altijd de Rudolf nog voor een zonnig humeur en een gezellig sfeer. Met een lekker muziekje, goed gezelschap en lekkere hapjes kan de avond niet meer stuk!

Handig voor iedereen!​

De Rudolf buitenhaard is een stoere en toch compacte warmtebron. Je kan ‘m gemakkelijk verplaatsen en elke keer een ander plekje in je tuin, op je terras of onder je veranda geven. Omdat de deur met het glas ook omhoog gezet kan worden is het gemakkelijk om hout bij te vullen. Voor de lekkerbekken onder ons is het ook een aanrader om marshmallows, gepofte aardappelen of brooddeeg op een stok klaar te maken boven het gloeibed.